–  Yemek Saati kaliteyi “ödün verilmemiş hijyen garantisinin, üstün lezzet standardı ile bir araya gelmesi” olarak tanımlamaktadır.

istanbul gida–  Yemek üretimi için kalite;

–  Yasa ve mevzuatlar çerçevesinde belirlenmemiş şartlara uygun çalışma ortamı ve ekipman

–  Gıda güvenliğini eksiksiz ve kusursuz biçimde sağlayan üretim prosedürleri

–  Konusunda uzman , deneyimli ve düzenli olarak eğitilen personel

–  Gerekli üretim belge ve sertifikalarına sahip, süreli denetlenen hammadde tedarikçileri

–  İhtiyaca cevap verebilecek nicelikte ve nitelikte lojistik altyapısı ile sağlanır.

–  Kaliteyi müşterileri için bir hak olarak gören Yemek Saati, onlara en iyiyi, “koşulsuz” olarak vermek için çalışır. Bunu yaparken tüm paydaşlarına karşı sorumluluklarını eksiksiz yerine getirir, etik değerlerden kesinlikle sapmaz.